Målat.

Publicerad 2014-09-30 15:22:43 i

God eftermiddag! Efter en slapp helg är jag nu tillbaka i skolbänken och kämpar mig igenom föreläsningar som visserligen är intressanta men som jag är lite för trött för just nu tyvärr. Ikväll ska jag i alla fall på keramikkurs igen, så nu är det väl bara att koka några liter kaffe och sätta sig med böckerna fram tills dess. Här är hur som helst resultatet av helgens målande med akvarellfärgerna. Är typ lite fast nu och vill måla hela tiden och det är med andra ord jättedumt att jag sitter hemma och pluggar nu.. 
 
 
 
 
 
 
 

Gula äpplen.

Publicerad 2014-09-28 11:28:30 i

Hej svej! Gårdagen ägnade jag åt att testa mina akvarellfärger som sagt (det var kul! men skulle nog behöva införskaffa riktigt akvarellpapper), fika hos min granne och klippa och sy ihop tygbitar som resulterade i ett kuddfodral! Ett tips om man vill testa lappteknik men inte orkar/vill börja med att göra ett helt täcke, för det behövs bara ca 25 bitar, beroende på hur stort kuddfodral man vill göra förstås och hur stora rutor man vill ha. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Akvarell.

Publicerad 2014-09-27 12:20:03 i

God morgon! Här är det blåsigt men soligt idag och jag har faktiskt varit lite sådär hurtig och tagit en promenad längs vattnet på morgonen och andats in höstluften. Igår hämtade jag ut ett paket med akvarellfärger som jag beställt eftersom jag fått för mig att jag vill börja måla lite. Jag ritade och målade mycket när jag var yngre och efter rätt många år utan så mycket som ett streck ungefär har jag nu kommit på att det är ganska kul (och avslappnande) igen. Så i helgen blir det kanske jag och den här lådan som hänger en del. Eller så gör vi slut på direkten. Ingen vet. 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna och gillar att vara kreativ i allmänhet och sy i synnerhet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela