Klänning.

Publicerad 2015-02-27 10:33:01 i

Hej!
Den här klänningen blev mitt bidrag till sypeppen den här gången. Modellen är likadan som den här. Hade först tänkt ha mörkblå kantband på den här med, men är jättenöjd över att jag tog vita istället. Annars lyssnar jag på José Gonzalez, tittar på Familjer på äventyr på svtplay (alltså familjen som seglar jorden runt och äter 250 bananer i veckan!? kolla klipp här), syr syr syr och jobbar. Typ så. 
Vi hörs!
 
 
 
 

Återbruk.

Publicerad 2015-02-25 09:15:00 i

Hej!
Jag glömde helt av det där med monthly makers tills häromdagen. Därför tänkte jag att jag skulle hoppa över det den här gången. Men så var jag påväg att skicka en gammal skjorta till myrorna som jag tröttnat på och kom på att jag kunde göra om den lite istället. Jag klippte bara av ärmarna och fållade och så blev det en klänning. Världens enklaste, men nu är jag sugen på att använda den igen. Här, här och här finns några andra saker jag gjort om ifall någon vill kika. 
Ha det fint!
 
 

Retro.

Publicerad 2015-02-22 12:17:05 i

Hej!
Jag rensade min kaotiska tyglåda häromdagen och hittade det här tyget som jag köpte för länge sedan men inte gjort något av. Jag insåg att det skulle kunna bli en fin kudde. Det blev lite retrokänsla och lite vårigt tycker jag. Det tog jättelång tid innan jag såg att det är små ugglor i mönstret! Fint ju. Igår kväll jobbade jag och idag har jag världens skönaste och slappaste söndag. Dricker kaffe i soffan och kollar på skidor på tv. Tänkte fortsätta dagen med att göra rödbetssoppa till lunch och sy klänningsfoder bland annat.  
Ha det fint! 

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna och gillar att vara kreativ i allmänhet och sy i synnerhet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela