Ledighet.

Publicerad 2015-07-31 11:17:09 i

Hej!
Min ledighet innebär bland annat små loppisfynd, brödbak och läsning. Helt okej med andra ord. Igår fikade jag med en vän i fyra och en halv timme och idag är jag hemma och donar tills jag ska på nån liten spelning ikväll. Soft liv. Spillde en kopp kaffe på den vita mattan som jag just tvättat bort äggfläckarna ifrån. Skratta eller gråta. 
Ha det fint!

Necessär.

Publicerad 2015-07-25 12:33:00 i

Med tanke på namnet på den här bloggen har det inte varit mycket sömnad här på senaste, men igår sydde jag den här necessären! Nu ska jag packa min kånken och åka från ett regnigt Jönköping till ett (förmodligen) regnigare Borås för att hänga med min syster. 
Ha en fin helg! 

Chokladkaka med rödbetor.

Publicerad 2015-07-24 13:44:45 i

 
Hej!
Idag testade jag att baka den här kakan. Den blev riktigt god, även om det tog några tuggor att vänja sig eftersom jag på nåt sätt tänkte att det skulle smaka vanlig kladdkaka. Jättekul att testa och perfekt om man blir sötsugen en vanlig måndag tex. Men obs jag kommer fortsätta äta kladdkaka i vanlig form och annat onyttigt också (vill ej bidra till hälsohets). Men testa vet jag! För övrigt råkade jag tappa två ägg som knäcktes på min vita matta, orka mig själv, så nu ska jag gå och tvätta den och hoppas att fläckarna går bort.
Ha det fint!

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna och gillar att vara kreativ i allmänhet och sy i synnerhet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela