Bröllop.

Publicerad 2015-06-29 11:40:58 i

Nu är det här paret gifta och bröllopet var så fint. Det innehöll bland annat fest i en lada på en idyllisk gård, vimplar, ljusslingor, trevligt folk, ostkaka till efterrätt, glädjetårar och sommarvärme. Igår låg jag rätt utslagen i soffan och nu börjar en lång jobbvecka igen. Jag hoppas på att jag ska hinna sy lite snart igen! Vill tex sy ett skynke att hänga upp i lägenheten och klänningar i de prickiga tygerna jag köpte för ett tag sen. Har börjat lite på den blåa i alla fall. Vi hörs! 
 
 
 

Jordgubbar.

Publicerad 2015-06-25 09:28:47 i

Medans man väntar, på sommaren alltså, kan man tex köpa jordgubbar för tjugo kronor och äta till mellanmål. Och plocka blommor och sånt. Igår på jobbet var vi mer personal än patienter så vi satt mest och fikade hela dagen. På kvällen klippte jag klart filmen från möhippan. Just nu längtar jag efter att ligga på en filt och läsa en bok eller sitta på min uteplats och dricka kaffe med en vän eller två.  

Blomsterkrans.

Publicerad 2015-06-24 16:00:00 i

Hej!
Jag knåpade ihop den här att ha i håret när jag ska på bröllop. Är ingen fena på uppsättningar nämligen. Blommorna, som är gjorda av papper, har jag sytt/knutit fast på ståltråd. 
Ha det fint!

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna och gillar att vara kreativ i allmänhet och sy i synnerhet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela