kökshandduk.

Publicerad 2015-09-23 15:51:35 i

 
Hej!
- Jag har sytt en kökshandduk av ett tyg från Ikea som också blev ett bidrag till sypeppen (läs mer här)
- Idag har jag sovit ut, gått lite i skogen och sytt och ungefär inget mer. 
- Igår fikade jag med en kompis och vi blev utslängda från först det ena och sen det andra fiket (pga att dom stängde alltså). 
- Ikväll börjar bonde söker fru! 

 

Visitkort.

Publicerad 2015-09-20 15:21:35 i

Hej!
Det här visitkortet var en del av min första uppgift i kursen i grafisk design. Uppgiften var att göra ett visitkort med ett självporträtt på som skulle fungera i nutid. Det var lite klurigt men väldigt roligt. I nästa uppgift ska vi bland annat göra en logga, en affisch och ett skivomslag till ett fiktivt band/artist som man får hitta på själv. Känns ännu roligare. 
 
I fredags kväll var jag i kyrkan och nu har jag just kommit hem från Borås där jag bland annat hejade på familjemedlemmar som sprang kretsloppet. Nu ska jag plugga på om allemansrätten inför språkcafét i morgon då vi ska ut i skogen. Sen ska jag laga gulaschsoppa och säkert titta på nåt halvdåligt och hänga i soffan. 
 
Hoppas ni har haft en fin helg!

Kasse.

Publicerad 2015-09-12 10:06:14 i

Hej!
Nu har jag sytt färdigt tygkassen och såhär blev den. Sydde i ett foder (som blev lite stort) och gjorde en ficka också så jag hittar allt lite lättare. Ska ha den till jobbet tänker jag. 
Vardagen har dragit igång igen och jag gillar det. Utöver att jobba har jag ritat en hel del i illustrator eftersom vi har som uppgift i grafisk design kursen att göra självporträtt och tre visitkort. Det är svårt men kul. Sen har jag och en kompis startat upp ett språkcafé för nyanlända och i måndags pratade vi om Sverige och fikade och hade det mycket trevligt. 
Ha det fint! 
 

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna och gillar att vara kreativ i allmänhet och sy i synnerhet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela