Höststickningen.

Publicerad 2014-08-27 21:18:50 i

På hösten blir jag alltid lika sugen på att sticka även om jag inte är världens snabbaste stickerska direkt. De här vantarna påbörjade jag för ungefär ett år sedan, haha.. Får se om jag kan få klart dom innan den här vantsäsongen i alla fall!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

60-tal.

Publicerad 2014-08-24 13:52:00 i

Hej! Är så peppad på att vara kreativ hela tiden just nu, vilket är en så skön känsla. Till den här klänningen har jag använt ett mönster från burda som jag har använt typ hur mycket som helst. Så bra när man hittar ett grundmönster som man kan ändra på mer och mer allt eftersom man blir bättre på att sy. Jag sydde en av mina första klänningar av det här mönstret för ungefär sex år sedan och följde det då till punkt och pricka. Använder det fortfarande, men nu har jag lärt mig hur man kan ändra detaljer, längd, vidd och halsringning lite som man känner. Den här klänningen är sydd i ett orange- och vitrutigt tyg och är lite 60-talsinspirerad skulle jag vilja påstå. 
 
 
 
 
 

Jackan.

Publicerad 2014-08-22 13:27:53 i

För ett tag sedan gick jag en sömnadskurs på medborgarskolan, vilket var himla bra tyckte jag. Ungefär som syslöjd för vuxna fast man får sy vad man vill. Jag lärde mig en massa bra små knep som man ofta fastnar på när man sitter hemma och syr vilket ju är trist och många gånger har lett till att man stoppat undan diverse projekt i nån låda. En sak jag sydde på kursen var den här jackan. Ett bra sätt att lära sig olika detaljer på och roligt att ha ett lite större projekt som man kan lägga ner mycket tid på och verkligen gå in för. 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna och gillar att vara kreativ i allmänhet och sy i synnerhet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela