Pyjamas.

Publicerad 2014-11-27 16:08:50 i

Hej! På senaste har jag bland annat börjat på ett nytt litet jobb och sytt en pyjamas. Den blev mitt sypeppsbidrag den här veckan. Det var riktigt kul att sy nåt jag aldrig sytt förut måste jag säga. Och det var liksom kul att sy nånting tvådelat. Dessvärre är jag extremt frusen av mig så antingen får den ligga i garderoben till sommaren eller bli en julklapp till nån mindre frusen person. Är förresten lite sugen på att sy några slags tofflor nu, får klura lite på hur först bara. Ha en fin kväll! 

Lampskärm.

Publicerad 2014-11-24 11:24:57 i

Hej på er! Som sagt har jag varit sugen på att klä om lampskärmar på senaste. Därför köpte jag två stycken på second hand och här är den första. Den här hade ett vitt tyg förut så jag tog bort det och limmade på det här istället. Sen återanvände jag banden och limmade på dom igen. Den orange tycker jag är rätt fin som den är egentligen men tanken är att jag sen ska sätta upp dom två tillsammans över sängen och då vill jag ju att dom ska passa ihop lite mer. Blir nog alltså inte det prickiga heller utan nåt annat! Ni får se sen när båda är klara och upphängda:)
 
Ser att många har hittat min lilla blogg efter Fredrikas fina ord. Varmt välkomna ska ni va! 
 
 

God söndagsförmiddag.

Publicerad 2014-11-23 11:56:10 i

Hej! Jag hittade två fina garnnystan i mina gömmor som jag kanske ska försöka mig på att sticka eller virka nånting av. Vet inte riktigt vad än bara. Har börjat jula till det lite grann med hyacinter hemma. Och jag och mamma bakade saffranskransar med mandelmassa i fredags. Idag har jag en helt vanlig söndag med myskläder, soffhäng, träning och lite sömnad. Förresten har jag filat lite på en uppdragsjulkalender. Tänkte lägga upp ett litet uppdrag här varje dag från och med 1:a december, som kanske kan sätta lite guldkant på någons tillvaro, vad vet jag! Så kan man hänga med på alla eller bara ett och annat när det passar. Ha en skön söndag! 

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna och gillar att vara kreativ i allmänhet och sy i synnerhet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela