Äntligen.

Publicerad 2015-04-27 11:37:07 i

Hej!
Nu var det längesen! Hoppas ni har det bra. Jag har ängligen fått en lägenhet!! Är så himla lättad och glad. Den är väldigt liten, närmare bestämt 24 kvadrat, men har trägolv, ljusa väggar och är allmänt fräsch av de dåliga bilderna jag sett att döma. Jag har nämligen inte varit och tittat på den än men jag tror att det kommer bli bra. Det största problemet är väl att jag nu delar en 77 kvadratmeter stor lägenhet med en kompis och har lite för mycket saker att försöka trycka in i den lilla lägenheten. Men jag är ändå peppad på att börja rensa och skicka massa saker jag inte behöver och googla loss på compact living och sådär. Ska bli så kul att inreda och fixa och här ovanför är lite bilder som ger mig inspiration. 
I helgen hade vi överaskingsfest för min syster och det var så kul och hon blev väldigt överaskad. 
Vi hörs snart igen!
 

Sol.

Publicerad 2015-04-20 12:39:32 i

Hej!
På senaste har jag jobbat på kirurgavdelning och inte suttit still en sekund på flera dagar. Roligt men extremt stressigt och konsekvensen blir utmattning och ömmande fötter så att säga. Hej alla politiker som läser min blogg - mer resurser till vården efterlyses! Idag hänger jag därför i soffan och ute i solen. Kaffe, sol och inredningstidning känns som det enda rätta i återhämtningssyfte. Jag längtar också efter att måla och sy klart min prickiga klänning nu. Dessutom blev jag lite sugen på att färga min jeansjacka svart. Men jag vet inte om jag vågar pga risken att all kommande tvätt kommer bli svart? Möjligtvis går det att färga i en hink eller så istället, får kolla upp det.
Ha det! 

ärtor.

Publicerad 2015-04-13 10:53:02 i

Hej!
Jag håller på att odla ärtor och det går såhär bra! Är stolt eftersom jag liksom är känd för att ha svarta fingrar och lyckas döda både orchidéer och kaktusar. Skam den som ger sig eller nåt. I helgen har jag jobbat, bowlat, sett på kostymdrama och ätit tacos- utomhus! I övrigt är mitt liv lite kaosigt pga att jag snart blir bostadslös och lite annat. Föröker intala mig att jag ska leva i nuet och ta en dag i taget och liknande klyschiga saker, vilket ändå funkar vissa dagar. Det är i alla fall vår! 
Vi hörs! 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna och gillar att vara kreativ i allmänhet och sy i synnerhet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela