Sista november.

Publicerad 2015-11-30 15:50:36 i

Hej!
Idag fyndade jag en kruka, medicinburkar och glöggmuggar i glas på second hand. Och julté på lagerhaus men vet inte om det kan kallas fynd för det var dyrt. Annars har jag typ bråkat lite med en otrevlig tjej på länstrafiken eftersom mitt busskort inte funkar, bakat bröd och börjat på ett lamppyssel. Också har jag gjort morotssoppa med grönkål, ingefära och chili efter inspiration från nån blogg. 
Ha en fin dag!
 

Manchester.

Publicerad 2015-11-28 22:25:45 i

Hej!
- Jag har sytt en kjol av ett manchestertyg som jag hittade på second hand. Råkade klippa sönder den lite men det funkar rätt bra ändå. 
- Idag har jag haft mamma och pappa på besök och vi har ätit lussebullar som jag bakade i veckan och druckit glögg. Och så köpte jag en adventsljusstake så nu känns det lite som jul. 

Ljus.

Publicerad 2015-11-25 15:10:52 i

Hej!
Jag köpte ju som sagt betong efter lite om och men förra veckan. Det resulterade i en adventsljusstake och två små ljusstakar och blev mitt bidrag till monthly makers med temat ljus. Det var jättekul att testa faktiskt. Jag använde ett mölkpaket och två creme fraiche-burkar som formar. Till den stora använde jag ljushållare för att få i ljusen sen, men till de små tryckte jag bara i två värmeljus innan de hade stelnat och det funkade fint att få ur dem när det torkat. 
 

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna och gillar att vara kreativ i allmänhet och sy i synnerhet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela